Controles en onderhoud verbrandingsinstallaties Zavin

Controles en onderhoud verbrandingsinstallaties Zavin

‘Ziekenhuis Afval Verwerking Installatie Nederland’ ook wel Zavin genoemd speelt een cruciale rol in de strijd tegen corona. Als de oven van Zavin haar werk niet doet, valt alles stil. Op dit moment gaan er bijvoorbeeld miljoenen lege flesjes vaccin de oven in.

Dutch Machine Factory ondersteunt Zavin door middel van diverse controles en onderhoud aan de verbrandingsinstallaties. Zo hebben wij een revisie uitgevoerd bij het doekfilter. Dit doekenfilter haalt schadelijke stoffen uit de rookgassen. Ook hebben we hier een revisie uitgevoerd aan de invoerram.

Door de installatie van waterdichte & slijtvaste lagers voorkomen we vertraging in het werkproces. Normale lagers moeten namelijk vaker gewisseld worden wat zorgt voor vertraging. Bij deze nieuwe lagers is dit dus niet het geval.

Dutch Machine Factory draagt graag bij aan een snelle en goede verwerking van het ziekenhuisafval. Benieuwd hoe Dutch Machine Factory uw processen en machines efficiënter laat werken? Neem dan contact met ons op!

Share this post


Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen
× WhatsApp