IPLA

Samenwerking

De toonaangevende Spaanse fabrikant IPLA

In samenwerking met de toonaangevende Spaanse fabrikant IPLA leveren wij IPLA modules. IPLA biedt een compleet programma van aantrekkelijk geprijsde handling- en verpakkingsmachines. De verschillende modules zijn aan elkaar te koppelen en onderling te combineren voor elke gewenste toepassing.

IPLA machines worden ontworpen en gefabriceerd door hoogwaardig gekwalificeerd personeel en dat zien klanten terug in het eindproduct. IPLA is vooral actief in de volgende branches:

Industriële omgeving

Oplossingen in de industriële omgeving

In samenwerking met Dutch Machine Factory heeft IPLA oplossingen ontwikkeld op het gebied van end-of-line machines voor de meest uiteenlopende productiesectoren. IPLA heeft jarenlange ervaring in de afhandeling en het palletiseren van verschillende soorten verpakkingen. De service die Dutch Machine Factory biedt gaat verder dan alleen het leveren van producten. Dutch Machine Factory zorgt ook voor voldoende capaciteit, ervaren technische personeel en op maatgemaakte oplossingen die gericht zijn op de behoeften van u als opdrachtgever.

machinebouw voedingsmiddelenindustrie

Tuinbouwsector

Oplossingen in de tuinbouwsector

IPLA heeft meerdere oplossingen ontwikkeld voor het verpakken aan het ‘einde van de lijn’ van fruit en groenten. Met al meer dan 20 jaar ervaring is IPLA marktleider voor de fabricage van machines, met name in de citrus- en bananensector. Echter heeft IPLA voor ieder product een passende oplossing.

Overige modules

Wij verzorgen alles

Ook voor het bijbehorende hekwerk, geluidsabsorberende wanden en etikettering kunt u bij ons terecht. www.machinebouw-info.nl

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen
× WhatsApp