Draaitafel lange profielen voor NK Profiel

Bijzondere samenwerking tussen NK Profiel en Dutch Machine Factory

Ruimte voor inbreng, ontwikkeling en realisatie
NK Profiel is een productiebedrijf waarin koudgevormde profielen uit verschillende soorten bandstaal worden gezet. Zij biedt een uitgebreid gamma aan maatwerk en standaardprofielen. Het bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en heeft tevens een staalbedrijf in Ethiopië. Voor dit laatste bedrijf heeft Dutch Machine Factory in samenspraak met NK Profiel verschillende opdrachten gerealiseerd.

Marjan Burggraaf, directeur NK Profiel, vertelt over de bijzondere samenwerking en de ruimte die er is voor ieders inbreng. “Wij hebben een idee en een concept voor een speciale machine en Dutch Machine Factory geeft dit vervolgens vorm. Dit doet zij door toevoeging van specialistische kennis en door gebruik te maken van haar uitgebreide netwerk. We ontwikkelen echt met elkaar een nieuwe machine en dat maakt de samenwerking dan ook zo bijzonder.”

Beste resultaat
Onlangs is er volgens Burggraaf een enorm grote draaitafel gerealiseerd waarop hele lange profielen in een productieproces gedraaid kunnen worden. “Tijdens het ontwikkelproces is er continu contact en alle stappen worden zorgvuldig afgestemd. Er is niet alleen een sterke betrokkenheid, maar ook sprake van flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. Een status quo is niet aan de orde, er is voortdurend beweging om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen.”

Technische taal
Burggraaf zegt concluderend: “Dutch Machine Factory geeft ruimte aan ontwikkeling en realisatie, aan de mensen uit haar netwerk maar ook aan de klant om mee te denken. Daarnaast zijn alle betrokkenen allemaal gek van techniek en spreken ze elkaars taal. Het zijn allemaal leuke en enthousiaste mensen.”

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen
× WhatsApp