Over ons

Dutch Machine Factory

Partner op het gebied van speciale machinebouw.

Aan de hand van uw wensen en eisen bieden wij oplossingen op maat zodat u meer efficiency, rendement en kwaliteit binnen uw productieproces kunt leveren. Bijvoorbeeld voor machines in de voedingsmiddelen, transport-, reinigings- en afvalverwerkingsindustrie.

In samenwerking met onze gerenommeerde partner in elektronica kunnen wij u een complete oplossing bieden. Tevens zijn wij uw leverancier voor IPLA modules.

Dutch Machine Factory staat voor Nederlands vakmanschap. Wij hebben de juiste kennis van machinebouw in huis en maken gebruik van de nieuwste technologieën. Dutch Machine Factory kenmerkt zich door kwaliteit, kundigheid, gedrevenheid, service en ondersteuning. Dutch Machine Factory is uw partner op het gebied van:

 • het aanpassen van bestaande machines naar hedendaagse normen/richtlijnen;
 • het ontwerpen, bouwen en afleveren van nieuwe custom-made machines met CE keurmerk;
 • het fabriceren van machinedelen;
 • onderhoud van uw complete machine inclusief alle aandrijftechnieken;
 • advies over alle machinebouw gerelateerde onderwerpen;
 • prototypebouw.

Onze diensten

Waar kunnen wij u mee helpen?

Engineering

Dutch Machine Factory verzorgt voor u het gehele traject; van ontwerp tot eindproduct en van advies tot nazorg. Hierbij vormt de engineering een belangrijk onderdeel. De engineering vormt de basis voor het eindresultaat waarbij wij volledig rekening houden met uw eisen en wensen, maar ook met  de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van de machines.

Elk project begint met een goed uitgedacht en uitgewerkt concept. In overleg met u ontwikkelen wij de voor u op maatgemaakte machine(s). Daarnaast is het mogelijk om uw bestaande machines aan te passen of uit te breiden. Bijvoorbeeld voor de realisatie van een efficiëntere productie of het vereenvoudigen van het productieproces.

Wij maken gebruik van 3D tekensoftware en voeren nagenoeg alles uit in eigen huis. Hierbij werken wij waar nodig samen met de juiste partners zodat wij u volledig kunnen ontzorgen.

Productie

Dutch Machine Factory is uw vakkundige en ervaren specialist op het gebied van machinebouw. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een speciaal voor u op maat gemaakte machine.  Om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te kunnen voldoen en binnen het gestelde budget te blijven, maken wij gebruik van verschillende materialen zoals staal, RVS en aluminium.

Elke machine wordt ontworpen volgens de machinerichtlijnen. Tevens kunnen wij de machine opleveren met een CE markering / CE keurmerk. Bij de oplevering van de machines speelt het inbedrijfstellen een belangrijke rol. Wij testen uitvoerig gevolgd door de benodigde nazorg.

Wij werken volgens een vast stappenplan om de beste kwaliteit te garanderen:

 1. Analyse
 2. Opmaken 3D tekening
 3. Goedkeuring naar aanleiding van de tekening
 4. Doorvoeren gewenste aanpassingen
 5. Uitvoerige testfase
 6. Keuring bij klant
 7. Inbedrijfstelling aan de hand van plug and play

Service

Wij zijn er op gericht om snel en efficiënt te werken zonder dat wij daarbij onze klanten uit het oog verliezen, tijdens het gehele voortraject en ook tijdens- en na de oplevering. Tevens kunt u ons inschakelen voor technische ondersteuning aan uw bestaande machine.

Voor een nauwkeurige nazorg bieden wij aantrekkelijke servicecontracten aan voor onderhoud, een periodieke service interval en mogelijke aanpassingen in de toekomst. Wij zijn ingericht om direct onderhoud aan uw machines te verrichten en in staat om adequaat te reageren.

Meedenken

Bij Dutch Machine Factory gaat de service ver. Al in het beginstadium denken wij met u mee om uw ideeën zo goed mogelijk vorm te kunnen geven. Wij werken graag intensief met u samen en verdiepen ons in uw huidige situatie om zo de juiste oplossing te kunnen bieden.

Klantverhalen

Blijf op de hoogte!

Slimme en waardevolle oplossing voor LAMINEX B.V.

“Voortdurend persoonlijk en prettig contact tijdens het proces” LAMINEX B.V. is fabrikant van koudgewalste profielen voor vloersystemen. Exclusief voor REPPEL b.v. Bouwspecialiteiten produceert zij de bekende LEWIS Zwaluwstaartplaten en HODY Trapeziumplaten. Deze unieke producten worden wereldwijd toegepast in de bouw. Volgens Dirk Monster, operationeel directeur, werkt LAMINEX B.V. al jarenlang prettig samen met Dutch Machine Factory. […]

Draaitafel voor NK Profiel

Bijzondere samenwerking tussen NK Profiel en Dutch Machine Factory Ruimte voor inbreng, ontwikkeling en realisatie NK Profiel is een productiebedrijf waarin koudgevormde profielen uit verschillende soorten bandstaal worden gezet. Zij biedt een uitgebreid gamma aan maatwerk en standaardprofielen. Het bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en heeft tevens een staalbedrijf in Ethiopië. Voor dit laatste bedrijf [...]

Vooruitstrevende maatoplossingen voor Renewi

“Dutch Machine Factory biedt de goede oplossing en staat altijd voor ons klaar” Renewi streeft er naar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn en is al jaren een zeer tevreden klant van Dutch Machine Factory. Het bedrijf richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval. […]

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen
× Hoe kunnen wij je helpen?