Unieke reparatie defecte warmtewisselaar

Unieke reparatie defecte warmtewisselaar

Onze klant Zavin is actief in de ziekenhuisafvalverwerking. Regelmatig voeren wij hier controle- en onderhoudsbeurten uit of repareren en verbeteren we bestaande machines. Om alle processen binnen de ziekenhuizen in Nederland continu te laten lopen is een goede verwerking van het afval dus cruciaal.

Machine defect

In een bestaande installatie kreeg Zavin te maken met een warmtewisselaar die defect ging. Dit onderdeel was compleet ingebouwd en moeilijk te bereiken. Om de warmtewisselaar te repareren was een lange periode nodig. Voor Zavin een groot probleem aangezien de machine cruciaal is voor de verwerking van ziekenhuisafval.

Out of the box denken biedt oplossing

Nadat Zavin ons gebeld had hebben we het probleem geanalyseerd op locatie en een oplossing bedacht. Binnen 4 dagen heeft Dutch Machine Factory de defecte onderdelen geproduceerd en vervangen. Dit door een compleet nieuw binnenwerk te maken en op druk te testen. Hierdoor kon Zavin vertrouwen op een goed werkende warmtewisselaar.

Doordat de warmtewisselaar moeilijk te bereiken was, is gebruik gemaakt van een noodsteiger en een mobiele kraan op locatie. Voor onze klant Zavin een hele grote opluchting en voor ons een prestatie waar we zeer trots op zijn.

Ook Dutch Machine Factory als partner?

Benieuwd hoe Dutch Machine Factory uw processen en machines effici├źnter laat werken? Wij zijn actief in diverse branches zoals de afvalwerking, voedselindustrie, logistiek, industrie, reinigingsindustrie en meer. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Share this post


Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen
× WhatsApp