Slimme en waardevolle oplossing voor LAMINEX B.V.

“Voortdurend persoonlijk en prettig contact tijdens het proces”

LAMINEX B.V. is fabrikant van koudgewalste profielen voor vloersystemen. Exclusief voor REPPEL b.v. Bouwspecialiteiten produceert zij de bekende LEWIS Zwaluwstaartplaten en HODY Trapeziumplaten. Deze unieke producten worden wereldwijd toegepast in de bouw.

Volgens Dirk Monster, operationeel directeur, werkt LAMINEX B.V. al jarenlang prettig samen met Dutch Machine Factory. Monster vertelt: “Dutch Machine Factory biedt slimme oplossingen. Ook de snelheid waarmee Dutch Machine Factory zaken oppakt en het persoonlijke contact tijdens het proces zijn sterke kwaliteiten.”

machinebouw

Oplossing

Het meedenken met de klant wordt door Monster zeer op prijs gesteld. Monster: “We hadden enige tijd geleden problemen met de aandrijving van een profileerlijn. Dutch Machine Factory heeft deze problemen vakkundig verholpen, maar heeft ook na overleg met ons direct de bestaande tandwielen met Amerikaanse maatvoering aangepast naar Europese maatvoering. Dit is ontzettend waardevol. Als er nu onderdelen aan vervanging toe zijn, worden deze onderdelen binnen één dag geleverd. Voorheen moesten we soms twee tot drie weken wachten op een levering uit Amerika.”

Snelheid en persoonlijk contact

Niet alleen is Monster zeer te spreken over de slimme oplossingen van Dutch Machine Factory, maar ook over de snelheid waarmee zaken worden opgepakt en opgelost. “Bij een storing wordt er alles aan gedaan om de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Vaak is dit al binnen één dag. Op die manier ondervinden wij zo min mogelijk hinder. Bovendien is er voortdurend persoonlijk contact en verloopt dit op een prettige manier. Dit laatste is voor ons ook niet onbelangrijk,” zegt Monster tot besluit.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen
× WhatsApp