Vooruitstrevende maatoplossingen voor Renewi

“Dutch Machine Factory biedt de goede oplossing en staat altijd voor ons klaar”

Renewi streeft er naar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn en is al jaren een zeer tevreden klant van Dutch Machine Factory. Het bedrijf richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval. Henk de Reus, hoofd maintenance bij locatie Renewi KLOK vertelt enthousiast dat Dutch Machine Factory niet alleen van toegevoegde waarde is op gebied van innovatieve oplossingen en specialistische kennis, maar daarnaast ook zeer klantgericht is.

 

 

De Reus: “De samenwerking kenmerkt zich door een enorme betrokkenheid en Dutch Machine Factory verdiept zich grondig in onze situatie om zo de juiste oplossing te bieden.” Als voorbeeld geeft De Reus de door Dutch Machine Factory ontwikkelde flotatiescheider in een sorteerinstallatie voor vervuild puin waarbij het bezinksel in een waterbak van met name zand en kleine steentjes automatisch via een kettingband wordt gescheiden. “De nieuwe flotatiescheider werkt subliem en levert voor ons een enorme tijdwinst op omdat het bezinksel niet meer met de hand verwijderd dient te worden.”

Ook vertelt De Reus over het op maat ontwikkelde elektrische voertuig om afvalcontainers, die 3.500 kilo wegen, uit een berging of parkeergarage van alle McDonald’s vestingen te verplaatsen naar een vrachtwagen. “Iedere vrachtwagen is uitgerust met de door Dutch Machine Factory ontwikkelde compacte elektrische trekker, waardoor het mogelijk is om maar liefst vijf containers op een vrachtwagen te plaatsen waar er voorheen maar één container per vrachtwagen kon worden afgevoerd.”

Dutch Machine Factory is volgens De Reus dan ook zeer vooruitstrevend op het gebied van robotica, de oplossingen hebben onder andere geleid tot meer effectiviteit. Ook op het gebied van onderhoud is Dutch Machine Factory volgens hem een prettige partner. “Welke vraag wij ook hebben, van speciale machinebouw tot onderhoud, calamiteiten en storingen: “De mensen van Dutch Machine Factory bieden een goede oplossing en staan altijd voor ons klaar.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen
× WhatsApp