Vacature monteur machinebouw

Ben jij de ‘brede’ monteur machinebouw die wij zoeken?

Als allround monteur haal jij je voldoening uit het bouwen en installeren van machines. Ook voor storingen draai je je hand niet om. Met een bus vol professioneel gereedschap en een vakkundig team ga je op pad om de meest uiteenlopende storingen te verhelpen, geen dag zal hetzelfde zijn.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende baan met enthousiaste mensen bij een machinefabriek. Als allround monteur machinebouw bieden wij jou:

  • Een uitstekend salaris
  • Een plek in ons team waarbij je overal betrokken wordt
  • Mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door training en cursussen
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Wat kun je verwachten?

Als allround monteur kom je in een klein en enthousiast team terecht met mensen die gericht zijn op resultaat. Bij ons is de klant koning en samen zullen we er alles aan doen om de klant tevreden te stellen. Van mechanische oplossingen krijgen we het warm. Omdat we veel maken we in eigen huis is onze werkplaats
voorzien van allerlei soorten machines. De werkzaamheden zullen dan ook zeer breed zijn.

Wie past er in ons team?

We zoeken iemand die warmloopt voor mechanisch werk en een sterk gevoel voor service en kwaliteit heeft. Iemand die enthousiast en flexibel is en graag een stapje verder dan gebruikelijk wil gaan. Tevens bezit je over de (basis)kennis van onder andere: hydrauliek, pneumatiek, passen en algemene machinebouw.

Ben je niet helemaal zeker of bovenstaande omschrijving bij je past? Graag kijken we samen naar de mogelijkheden. Denken in oplossingen is tenslotte ons werk in de machinebouw.

Spreekt de vacature je aan?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Je kunt je sollicitatie sturen naar Cornelis Verhoeven: cornelis@dutchmachinefactory.nl.

Mocht je nog vragen hebben, twijfel niet. Bel naar 085 – 9021 902 en vraag naar Cornelis Verhoeven.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen
× WhatsApp