Verdubbeling standtijd schudzeef installatie

Verdubbeling standtijd schudzeef installatie

Probleem: “warm gelopen lager van een schudzeef installatie”

Oplossing Dutch Machine Factory: “installatie van nieuwe lagers en verdubbeling standtijd”

Een mooi voorbeeld hoe Dutch Machine Factory klanten verder helpt met het optimaliseren van bestaande machines. Bij een klant in de afvalrecycling hebben wij de hoofdlagers vervangen van een schudzeef. In het verleden heeft Dutch Machine Factory een levensduurberekening en een vetberekening gemaakt voor deze machine. De klant merkte tijdens het draaien van de machine dat de lager warm liep, het proces dreigde hierdoor te vertragen. De klant belde ons met deze melding waardoor wij direct wisten dat deze lager defect was.

Hoofdlager vervangen + aanpassingen

Na aankomst op locatie zijn de hoofdlagers vervangen en na enige aanpassingen aan de bestaande situatie is de standtijd van de schudzeef installatie verdubbeld! Langere standtijden zorgen voor minder onderbrekingen, waardoor de machine effectiever gebruikt kan worden. Op deze manier heeft de klant veel voordeel van onze aanpassingen aan de bestaande machine.

Benieuwd hoe Dutch Machine Factory uw processen en machines efficiënter laat werken? Neem dan contact met ons op!

Share this post


Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen
× WhatsApp